search

Rubber Protectiemat 10.000 x 1.250 x 10mm

€ 345,00 excl btw
417,45 incl btw

Universele antislip bouwloper voor een stukje extra veiligheid en ter bescherming van afgewerkte vloeren, daken en afgelakte onderdelen.

Advies:

  • voorkomen van lakschade in spuiterijen, bescherming aluminium profielen etc. 3 á 4mm dikte 
  • als dak- of vloerbescherming bij bouwwerkzaamheden 6mm dikte
  • onder groene daken, uitvlakken oneffen ondergronden, ondergrondse (parkeer)garagedaken 8 tot 10mm dikte
  • zwaar belaste vloeren 12mm dikte

Tip: het is beter om 2 lagen van 6mm dikte kruislings op elkaar aan te brengen dan 1 laag van 12mm dikte. Tot 12mm dikte kan dit materiaal eenvoudig met een Stanleymes gesneden worden, bij een dikte van 15mm adviseren wij u om het mes een beetje nat te maken (plantensproeier) om de snijweerstand te verlagen en het snijden te vereenvoudigen.

Aantal

Technische specificaties

MATERIAAL PU gebonden rubbergranulaat
AFMETINGEN L 10.000 x B 1.250 x D 10mm
KLEUR zwart
PERSING 850 kg/m3
AANTAL STUKS PER PALLET 6 rol

Plus- en minpunten

 Voordelig
 Robuust
 Snel leverbaar
 Onderhoudsarm
 Breed inzetbaar
 Gewicht
 Kleurkeuze

Beschrijving

Onze circulaire rubber beschermmatten worden gebruikt ter voorkoming van beschadigingen aan afgewerkte vloeren en dakbedekking voor, tijdens en na de bouw. Ook worden de protectiematten vaak gebruikt bij interne verhuizingen om schade aan vloeren te voorkomen maar ook zijn deze matten erg gewild ter bescherming van vloeren bij tentoonstellingen en beurzen ter bescherming van bijvoorbeeld parketvloeren, sportvloeren en (kunst)ijsbanen.

Dit materiaal is uitermate geschikt voor tijdelijk gebruik vanwege de naar verhouding lage prijs in vergelijk met alternatieve oplossingen. De beschermmatten worden geproduceerd uit Polyurethaan gebonden gerecyclede SBR rubbergranulaat korrels afkomstig van oude autobanden.

Fabrikant